Zrębki wędzarnicze śliwa kl-08 60l grillpal
Zrębki wędzarnicze z drewna śliwy wytwarzają podczas wędzenia dym o delikatnym owocowym zapachu, dzięki czemu mięso i wędliny uzyskają naturalny, słodkawy posmak o brązowej barwie. Polecamy zrobić próbę na niewielkiej ilości mięsa, ponieważ nie każdemu może pasować słodkawy posmak wyrobów wędzonych drewnem śliwy. Charakterystyka zrębek do wędzenia: zrębki klasy 8, czyli frakcji o grubości 6 – 8 mm, dokładnie przesortowane, wolne od pleśni i grzybów, czyste i dobrze odpylone, opakowanie 60 litrowe powinno wystarczyć na około 240 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. W ofercie: 1 opakowanie = 2 litry, 1 kartonik mały = 5 opakowań x 2 litry = 10 litrów, 1 karton zbiorczy duży = 5 kartoników małych x 10 litrów = 50 litrów, 1 paleta = 24 kartony zbiorcze duże x 50 litrów = 1 200 litrów.
Opis ofertyZrębki wędzarnicze z drewna śliwy wytwarzają podczas wędzenia dym o delikatnym owocowym zapachu, dzięki czemu mięso i wędliny uzyskają naturalny, słodkawy posmak o brązowej barwie. Polecamy zrobić próbę na niewielkiej ilości mięsa, ponieważ nie każdemu może pasować słodkawy posmak wyrobów wędzonych drewnem śliwy. Charakterystyka zrębek do wędzenia: zrębki klasy 8, czyli frakcji o grubości 6 – 8 mm, dokładnie przesortowane, wolne od pleśni i grzybów, czyste i dobrze odpylone, opakowanie 60 litrowe powinno wystarczyć na około 240 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. W ofercie: 1 opakowanie = 2 litry, 1 kartonik mały = 5 opakowań x 2 litry = 10 litrów, 1 karton zbiorczy duży = 5 kartoników małych x 10 litrów = 50 litrów, 1 paleta = 24 kartony zbiorcze duże x 50 litrów = 1 200 litrów.
Zrębki wędzarnicze z drewna śliwy wytwarzają podczas wędzenia dym o delikatnym owocowym zapachu, dzięki czemu mięso i wędliny uzyskają naturalny, słodkawy posmak o brązowej barwie. Polecamy zrobić próbę na niewielkiej ilości mięsa, ponieważ nie każdemu może pasować słodkawy posmak wyrobów wędzonych drewnem śliwy. Charakterystyka zrębek do wędzenia: zrębki klasy 8, czyli frakcji o grubości 6 – 8 mm, dokładnie przesortowane, wolne od pleśni i grzybów, czyste i dobrze odpylone, opakowanie 60 litrowe powinno wystarczyć na około 240 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. W ofercie: 1 opakowanie = 2 litry, 1 kartonik mały = 5 opakowań x 2 litry = 10 litrów, 1 karton zbiorczy duży = 5 kartoników małych x 10 litrów = 50 litrów, 1 paleta = 24 kartony zbiorcze duże x 50 litrów = 1 200 litrów. Przy zamówieniu większej ilości ceny ustalane są indywidualnie.
Powiązane wyszukiwania
- Zrębki wędzarnicze, śliwa, 450 g, średnie kl8
- Zrębki wędzarnicze śliwa kl-02 2l borniak
- Zrębki wędzarnicze borniak 50 l do wędzenia śliwa
- Zrębki wędzarnicze śliwa kl-02 10l borniak
- Zrębki wędzarnicze śliwa kl-02 20l borniak
- Zrębki wędzarnicze śliwa kl-08 60l grillpal
- Zrębki wędzarnicze śliwa kl-10 60l grillpal