Zrębki wędzarnicze buk kl-10 2l grillpal

Sortowanie:
Znaleziony: 4 ogłoszenie w kategorii Ogród Polska: Wszystkie miasta
Zrębki wędzarnicze BUK KL-10/2L GRILLPAL
Zrębki wędzarnicze BUK KL-10/2L GRILLPAL
8 zł
nowe 30+ kilka dni temu

Opis ofertyBuk jest uniwersalnym drewnem do wędzenia mięsa i ryb. Zapewnia wyrobom jasny, złocisty kolor. Zrębki bukowe są idealne dla osób zaczynających swoją przygodę z wędzeniem. Charakterystyka zrębek do wędzenia:  zrębki klasy 10, czyli frakcji o grubości 9 – 12 mm, czyste i dobrze odpylone, dokładnie przesortowane, wolne od pleśni i grzybów, wygodne opakowanie zawiera 2 litry zrębek, co powinno wystarczyć na około 8 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-10/2L GRILLPAL
Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-10/2L GRILLPAL
8 zł
30+ kilka dni temu

Opis ofertyNaturalne zrębki do wędzenia olchowo-bukowe pochodzą w 70% z drewna olchy oraz w 30% z drewna bukowego, z terenów ekologicznie czystych. Wytwarzają subtelny dym, który nadaje wędzonym wyrobom wyjątkowy smak i aromat. Dym barwi wędzonki na piękny, złocistobrązowy kolor. Charakterystyka zrębek do wędzenia: zrębki klasy 10, czyli frakcji o grubości 9 – 12 mm, nie zawierają frakcji pylących, wolne od związków konserwujących, wolne od związków impregnujących, opakowanie powinno wystarczyć na około 8 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zrębki mogą być wykorzystywane do wędzenia i grillowania baraniny, wołowiny oraz wieprzowiny. Przed użyciem zrębki chwilę moczyć w wodzie, piwie lub winie. Zrębki mają zastosowanie w wędzarniach z automatycznym-ślimakowym podajnikiem. Najwyższa jakość zrębek umożliwia sprawny proces wędzenia, wykluczając możliwość zapchania się podajnika. Wędzenie: 20 – 40 ml na 1 kg mięsa. W zależności od rodzaju wędzarni zrębki umieścić na specjalnej tacy lub wokół żarzącego się paleniska – nie umieszczać bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grillowanie: wokół żarzącego się węgla drzewnego ułożyć 2 cm warstwę zrębek – nie umieszczać ich bezpośrednio na palenisku, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grill przykryć pokrywą bezpośrednio po ułożeniu potraw na ruszcie. Grillować 10 – 30 minut w zależności od wielkości i rodzaju przyrządzanego mięsa.

Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-10/2L GRILLPAL
Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-10/2L GRILLPAL
Grudziądz 30+ kilka dni temu

Naturalne zrębki do wędzenia olchowo-bukowe pochodzą w 70% z drewna olchy oraz w 30% z drewna bukowego, z terenów ekologicznie czystych. Wytwarzają subtelny dym, który nadaje wędzonym wyrobom wyjątkowy smak i aromat. Dym barwi wędzonki na piękny, złocistobrązowy kolor. Charakterystyka zrębek do wędzenia: zrębki klasy 10, czyli frakcji o grubości 9 – 12 mm, nie zawierają frakcji pylących, wolne od związków konserwujących, wolne od związków impregnujących, opakowanie powinno wystarczyć na około 8 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zrębki mogą być wykorzystywane do wędzenia i grillowania baraniny, wołowiny oraz wieprzowiny. Przed użyciem zrębki chwilę moczyć w wodzie, piwie lub winie. Zrębki mają zastosowanie w wędzarniach z automatycznym-ślimakowym podajnikiem. Najwyższa jakość zrębek umożliwia sprawny proces wędzenia, wykluczając możliwość zapchania się podajnika. Wędzenie: 20 – 40 ml na 1 kg mięsa. W zależności od rodzaju wędzarni zrębki umieścić na specjalnej tacy lub wokół żarzącego się paleniska – nie umieszczać bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grillowanie: wokół żarzącego się węgla drzewnego ułożyć 2 cm warstwę zrębek – nie umieszczać ich bezpośrednio na palenisku, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grill przykryć pokrywą bezpośrednio po ułożeniu potraw na ruszcie. Grillować 10 – 30 minut w zależności od wielkości i rodzaju przyrządzanego mięsa.

Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-10/2L GRILLPAL
Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-10/2L GRILLPAL
125 zł
Grudziądz 30+ kilka dni temu

Naturalne zrębki do wędzenia olchowo-bukowe pochodzą w 70% z drewna olchy oraz w 30% z drewna bukowego, z terenów ekologicznie czystych. Wytwarzają subtelny dym, który nadaje wędzonym wyrobom wyjątkowy smak i aromat. Dym barwi wędzonki na piękny, złocistobrązowy kolor. Charakterystyka zrębek do wędzenia: zrębki klasy 10, czyli frakcji o grubości 9 – 12 mm, nie zawierają frakcji pylących, wolne od związków konserwujących, wolne od związków impregnujących, opakowanie powinno wystarczyć na około 8 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zrębki mogą być wykorzystywane do wędzenia i grillowania baraniny, wołowiny oraz wieprzowiny. Przed użyciem zrębki chwilę moczyć w wodzie, piwie lub winie. Zrębki mają zastosowanie w wędzarniach z automatycznym-ślimakowym podajnikiem. Najwyższa jakość zrębek umożliwia sprawny proces wędzenia, wykluczając możliwość zapchania się podajnika. Wędzenie: 20 – 40 ml na 1 kg mięsa. W zależności od rodzaju wędzarni zrębki umieścić na specjalnej tacy lub wokół żarzącego się paleniska – nie umieszczać bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grillowanie: wokół żarzącego się węgla drzewnego ułożyć 2 cm warstwę zrębek – nie umieszczać ich bezpośrednio na palenisku, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grill przykryć pokrywą bezpośrednio po ułożeniu potraw na ruszcie. Grillować 10 – 30 minut w zależności od wielkości i rodzaju przyrządzanego mięsa. Przy zamówieniu większej ilości ceny ustalane są indywidualnie.