Zrębki wędzarnicze olcha - buk kl. 8 1kg
Zrębki wędzarnicze buk - olcha Klasa 8 Do wędzenia tradycyjnego i z dymo generatorami oraz do grilowania Waga i Cena za 1kg OLCHA-BUK stosunek mieszanki 50/50 Zrębki są suche i jednakowej wielkości Zrębki bukowe są szeroko stosowane w procesie wędzenia ze względu na swój łagodny, delikatny smak i aromat. Drewno bukowe jest powszechnie dostępne i ma równomierne właściwości palne, co sprawia, że jest łatwe w użyciu. Zrębki bukowe są często używane do wędzenia ryb, mięsa, wędlin, serów i warzyw. Drewno olchowe nadaje z kolei wyraźny, silny dymny smak. Olcha jest popularna w tradycyjnym wędzeniu, szczególnie w regionach Europy Środkowej i Wschodniej. Zrębki olchowe są często stosowane do wędzenia ryb, boczku, szynki, kiełbasy i kiełbasy śląskiej. Zrębki te nie nadają się wędzarni BORNIAK
Powiązane wyszukiwania
- Zrębki wędzarnicze olcha-buk kl-08 60l grillpal
- Zrębki wędzarnicze 60l olcha buk
- Zrębki wędzarnicze olcha-buk kl-02 60l grillpal
- Zrębki wędzarnicze borniak 20 l do wędzenia olcha
- Zrębki wędzarnicze, olcha i buk, 750 g, średnie kl8
- Zrębki wędzarnicze olcha kl-02 50l borniak
- Zrębki wędzarnicze olcha-buk kl-10 60l grillpal