Zrębki wędzarnicze buk kl-02 2l grillpal

Sortowanie:
Znaleziony: 5 ogłoszenie w kategorii Ogród Polska: Wszystkie miasta
Zrębki wędzarnicze BUK KL-02/2L GRILLPAL
Zrębki wędzarnicze BUK KL-02/2L GRILLPAL
10 zł
nowe 30+ kilka dni temu

Opis ofertyBuk jest uniwersalnym drewnem do wędzenia mięsa i ryb. Zapewnia wyrobom jasny, złocisty kolor. Zrębki bukowe są idealne dla osób zaczynających swoją przygodę z wędzeniem. Charakterystyka zrębek do wędzenia:  zrębki klasy 02, czyli frakcji o grubości 1 – 3 mm, czyste i dobrze odpylone, dokładnie przesortowane, wolne od pleśni i grzybów, wygodne opakowanie zawiera 2 litry zrębek, co powinno wystarczyć na około 8 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Zrębki wędzarnicze BUK KL-02/2L GRILLPAL
Zrębki wędzarnicze BUK KL-02/2L GRILLPAL
169 zł
Grudziądz 30+ kilka dni temu

Buk jest uniwersalnym drewnem do wędzenia mięsa i ryb. Zapewnia wyrobom jasny, złocisty kolor. Zrębki bukowe są idealne dla osób zaczynających swoją przygodę z wędzeniem. Charakterystyka zrębek do wędzenia:  zrębki klasy 02, czyli frakcji o grubości 1 – 3 mm, czyste i dobrze odpylone, dokładnie przesortowane, wolne od pleśni i grzybów, wygodne opakowanie zawiera 2 litry zrębek, co powinno wystarczyć na około 8 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-02/2L GRILLPAL
Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-02/2L GRILLPAL
10 zł
30+ kilka dni temu

Opis ofertyNaturalne zrębki do wędzenia olchowo-bukowe pochodzą w 70% z drewna olchy oraz w 30% z drewna bukowego, z terenów ekologicznie czystych. Wytwarzają subtelny dym, który nadaje wędzonym wyrobom wyjątkowy smak i aromat. Dym barwi wędzonki na piękny, złocistobrązowy kolor. Charakterystyka zrębek do wędzenia: zrębki klasy 02, czyli frakcji o grubości 1 – 3 mm, nie zawierają frakcji pylących, wolne od związków konserwujących, wolne od związków impregnujących, opakowanie powinno wystarczyć na około 8 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zastosowanie: Świetnie nadają się do wędzarni tradycyjnych z paleniskiem oraz do wędzarni elektrycznych z dymogeneratorem. Wędzenie: 20 – 40 ml na 1 kg mięsa. W zależności od rodzaju wędzarni zrębki umieścić na specjalnej tacy lub wokół żarzącego się paleniska – nie umieszczać bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grillowanie: wokół żarzącego się węgla drzewnego ułożyć 2 cm warstwę zrębek – nie umieszczać ich bezpośrednio na palenisku, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grill przykryć pokrywą bezpośrednio po ułożeniu potraw na ruszcie. Grillować 10 – 30 minut w zależności od wielkości i rodzaju przyrządzanego mięsa.

Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-02/2L GRILLPAL
Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-02/2L GRILLPAL
69 zł
Grudziądz 30+ kilka dni temu

Naturalne zrębki do wędzenia olchowo-bukowe pochodzą w 70% z drewna olchy oraz w 30% z drewna bukowego, z terenów ekologicznie czystych. Wytwarzają subtelny dym, który nadaje wędzonym wyrobom wyjątkowy smak i aromat. Dym barwi wędzonki na piękny, złocistobrązowy kolor. Charakterystyka zrębek do wędzenia: zrębki klasy 02, czyli frakcji o grubości 1 – 3 mm, nie zawierają frakcji pylących, wolne od związków konserwujących, wolne od związków impregnujących, opakowanie powinno wystarczyć na około 8 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zastosowanie: Świetnie nadają się do wędzarni tradycyjnych z paleniskiem oraz do wędzarni elektrycznych z dymogeneratorem. Wędzenie: 20 – 40 ml na 1 kg mięsa. W zależności od rodzaju wędzarni zrębki umieścić na specjalnej tacy lub wokół żarzącego się paleniska – nie umieszczać bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grillowanie: wokół żarzącego się węgla drzewnego ułożyć 2 cm warstwę zrębek – nie umieszczać ich bezpośrednio na palenisku, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grill przykryć pokrywą bezpośrednio po ułożeniu potraw na ruszcie. Grillować 10 – 30 minut w zależności od wielkości i rodzaju przyrządzanego mięsa.

Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-02/2L GRILLPAL
Zrębki wędzarnicze OLCHA-BUK KL-02/2L GRILLPAL
112 zł
Grudziądz 30+ kilka dni temu

Naturalne zrębki do wędzenia olchowo-bukowe pochodzą w 70% z drewna olchy oraz w 30% z drewna bukowego, z terenów ekologicznie czystych. Wytwarzają subtelny dym, który nadaje wędzonym wyrobom wyjątkowy smak i aromat. Dym barwi wędzonki na piękny, złocistobrązowy kolor. Charakterystyka zrębek do wędzenia: zrębki klasy 02, czyli frakcji o grubości 1 – 3 mm, nie zawierają frakcji pylących, wolne od związków konserwujących, wolne od związków impregnujących, opakowanie powinno wystarczyć na około 8 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zastosowanie: Świetnie nadają się do wędzarni tradycyjnych z paleniskiem oraz do wędzarni elektrycznych z dymogeneratorem. Wędzenie: 20 – 40 ml na 1 kg mięsa. W zależności od rodzaju wędzarni zrębki umieścić na specjalnej tacy lub wokół żarzącego się paleniska – nie umieszczać bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grillowanie: wokół żarzącego się węgla drzewnego ułożyć 2 cm warstwę zrębek – nie umieszczać ich bezpośrednio na palenisku, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grill przykryć pokrywą bezpośrednio po ułożeniu potraw na ruszcie. Grillować 10 – 30 minut w zależności od wielkości i rodzaju przyrządzanego mięsa. Przy zamówieniu większej ilości ceny ustalane są indywidualnie.